Kurtlapa İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefeleri haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.30
Isınma: Kolorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 Yıldız Kızlar Dart İl 1.´si 2021-2022 Yıldız Erkekler Dart İl 2.´si 2022-2023 Yıldız Erkekler Dart İl 1.´si
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Harezmi Eğitim Modeli ve Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Ulusal Projelerde Yer Almaktadır.

Telefon - 0 (346) 275 45 02

Belgegeçer - (346) 275 4502

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kurtlapa.meb.k12.tr

Adres - ÇELTEK KÖYÜ ÇELTEK KÜME EVLERİ NO: 93- İÇ KAPI NO: - MERKEZ / SİVAS

Öğretmen :10
Öğrenci :99
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :280
Öğretim Şekli :Sabahçı Olarak Eğitim Öğretime Devam Etmektedir.

Yerleşim Yeri - Daha öncesinde "Belde" olan Kurtlapa, 2014 yılından itibaren "Köy" statüsündedir.

Adres - ÇELTEK KÖYÜ ÇELTEK KÜME EVLERİ NO: 93- İÇ KAPI NO: - MERKEZ / SİVAS

Ulaşım Özel araçların yanısıra, öğretmenlerimiz personel servisi ile, köy halkımız iki adet köy otobüsü ile günlük il merkezine gidiş-dönüş yapabilmektedirler. Sivas-Kurtlapa yolu Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol ağında bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sivas il merkezine 49 km uzaklıktadır.